Tervetuloa Liikesivistysrahaston apurahahajärjestelmän verkkopalveluun

Tämän palvelun avulla voit tehdä Liikesivistysrahastolle apurahahakemuksen, apurahan maksupyynnön ja apurahan käyttöselvityksen.

Sinun tulee rekisteröityä apurahajärjestelmän käyttäjäksi. Sama tunnus toimii sekä hakemuksen, apurahan maksupyynnön että käyttöselvityksen tekemiseen. Luethan ohjeet huolellisesti ja toimit niiden mukaan.

HUOM! Hakija vastaa hakemuksessaan annettujen tietojen oikeellisuudesta.

Vuoden 2017 hakuaika on 1.6.-15.8.2017. Hakukierroksen muusta aikataulusta tiedotetaan rahaston verkkosivuilla (www.lsr.fi), josta löytyvät myös apurahojen hakuohjeet.

Liikesivistysrahasto on siirtynyt sähköiseen apurahojen maksatukseen myös sitoumusten ja maksuaikataulutoiveiden osalta. Apurahansaajille lähetetään myöntökirjeen mukana koodi, joka kohdentaa maksupyynnön oikealle apurahalle maksupyyntöä tehtäessä. Huomaa, että ennen uudistusta nostamisen aloittaneita tämä muutos ei koske.

Apurahoja koskevat käyttöselvitykset tehdään sähköisessä apurahajärjestelmässä. Myös ennen sähköisen järjestelmän käyttöönottoa apurahan saaneet laativat käyttöselvityksen sähköisesti. Raportoinnin tavoitteena on mm. varmistaa, että stipendiaatti käyttää saamansa apurahan hakemuksessa ilmoittamaansa tarkoitukseen. Tämä on tärkeää sekä Liikesivistysrahaston päätöksenteon että toisten apurahaa hakeneiden oikeudenmukaisen kohtelun kannalta.


Sisään kirjautuminen
 
 

Luo uusi käyttäjätunnus


Salasana unohtunut?

Ohjeet